Bullit de llenties
Característiques:
·Per a 4 persones
·Primer plat
·20-40 min
·Dificultat mitjana
Ingredients:
· 300 gr. de llentilles
· 1 ceba
· 1 tomàquet
· 2 dents d'all
· Vinagre de vi negre
· 1 fulla de llorer
· Pebre vermell dolç
· 3 cullerades d'oli d'oliva
· Brou
-->
Preparació:
1. Coure les llentilles en aigua, una fulla de llorer i un raig d'oli d'oliva, deixant que bullin uns 30 minuts.
2. Abocar dos cullerades de vinagre en la preparació.
3. Mentre es cuina el guisat preparar un sofregit amb la ceba i el tomàquet tallats en cuadradets petits, i l'all picat.
4. Quan la ceba estigui transparent, apagar el foc i afegir dos culleradetes de pebre i el brou. Remoure fora del foc i afegir el refregit en la cassola de les llentilles. Cuinar fins que les llentilles estiguin cuites.
Recepta de Gallina Blanca
Recepta de Gallina Blanca